Foto: Publicitātes foto
Augstvērtīgo austrumu paklāju sensacionālās tiešās izpārdošanas neatliekamās beigas otrdien, 1. oktobrī, liek Afkhami Nasseram veikt galēju soli: visi vietējie iedzīvotāji tiek aicināti šodien, t.i., piektdien, un šo sestdien, katru dienu no plkst. 10:00 līdz 18:00, un svētdien no plkst. 11:00 līdz 18:00, kā arī pirmdien un otrdien, katru dienu no plkst. 10:00 līdz 18:00 nepalaist garām šo pēdējo iespēju Rīgā (biroju un tirdzniecības centrā "Daugava", Ganību dambī 24D, stāvvietas klientiem atrodas pie ēkas, telefons 67 38 38 08).

Rīgā. Vadošais eksperts Afkhami Nassers garantē lielas cenu atlaides Hamburgas brīvostas plaša apjoma vairumtirdzniecības krājumu gala izpārdošanas pēdējās stundās (Rīgā, biroju un tirdzniecības centrā "Daugava", Ganību dambī 24D).

Izsmalcinātas interjera kultūras cienītājiem vēl ir tikai 5 dienas, lai pēdējo reizi paspētu izmantot gada lielo iespēju: jau aizvakar tika izziņots par to, ka otrdien, 1.oktobrī, noslēgsies slavenu, grūtībās nonākušu vairumtirgotāju izsmalcināto mezglojumu izpārdošana.

Līdz tam gala izpārdošanā iespējami vairāk plānots pārdot Rīgā, biroju un tirdzniecības centrā "Daugava" (Ganību dambī 24D, Ziemeļu rajonā, telefons 67383808) izstādītās kolekcijas, kurās joprojām ir neskaitāmi, ar rokām mezgloti paklāji ar visiem iespējamiem rakstiem, visos izmēros un cenu kategorijās. Par to izsakās mezglojumu eksperts Afkhami Nassers: "Piedāvātais klāsts ir liels, vai tie būtu vienkārši darbi no kolekcijas Kazak vai klasiski un moderni eksponāti, piemēram, paklāji Isfahan un Gabbeh, vai arī vērtīgākie jaunie un antīkie meistardarbi no vairumtirgotāju dārgumu glabātavām, kuros ir arī gadsimtus seni paklāji Sarough un zīda paklāji Ghom ar vairāk kā 10 miljoniem ar rokām darinātu mezglu, - neskatoties uz lielo interesi, otrdienas vakarā paredzēts beigt lielāko mezglojumu mākslas izpārdošanu Baltijā! Hamburgā jau ir tikusi saskaņota vienošanās par visu krājumu aizvešanu no Rīgas, no biroju un tirdzniecības centra "Daugava"..."

Lai paātrinātu preču noietu, konsultantu komanda pilnvaroja Afkhami Nasseru vietējiem iedzīvotājiem pēdējās stundās mezglojumus pārdot ne tikai par aktuālo vairumtirdzniecības cenu un līdz ar to visbiežāk par cenu, kura ir vairāk kā par pusi zemāka nekā mazumtirdzniecībā prasītā cena, bet nepieciešamības gadījumā pat sniegt vēl lielākas cenu atlaides! Lai ikviens interesents varētu iegādāties savu sapņu paklāju, uzņēmuma "Bayerische Verwertung" uzdevumā veiktā izpārdošana notiks vēlreiz šodien, t.i., piektdien, 27. septembrī, un rīt, sestdien, 28. septembrī, katru dienu no plkst. 10:00 līdz 18:00, kā arī svētdien, 29. septembrī, no plkst. 11:00 līdz 18:00; pēdējās divas tiešās izpārdošanas dienas būs pirmdien, 30. septembrī, un otrdien, 1. oktobrī (katru dienu no plkst. 10:00 līdz 18.00). Šo pēdējo iespēju nevajadzētu palaist garām nevienam gala patērētājam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!