Foto: Valsts policija

9. oktobrī bezvēsts pazudušais Rihards Leimanis pēdējo reizi manīts 10. oktobrī Elizabete ielas apkaimē, Rīgā, liecina Valsts policijas rīcībā esošā informācija.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde meklē bezvēsts pazudušo Rihardu Leimani, kurš 9. oktobrī pulksten 18 izgājis no savas dzīvesvietas Rīgā, Jēkabpils ielā, un līdz šim brīdim nav atgriezies.

Pazudušā jaunieša māsa Zita Leimane savā sociālā tīkla "Facebook" kontā rakstīja, ka Rihards pēdējo reizi redzēts 9. oktobrī pulksten 18, kad viņš izgājis no mājas, sakot, ka paliks pie drauga pirms došanās uz Holandi, kur bija atradis darbu.

Vēlāk izrādījies, ka ar draugu, pie kura Rihards bija paredzējis pārnakšņot, nekas nav bijis sarunāts, un Holandes darba devējs arī nav varējis sazināties ar Rihardu.

Tuvinieku sniegtā informācija liecina, ka bezvēsts pazudušajam jaunietim līdzi bijis telefons, kurš līdz 10. oktobra rītam bijis aktīvs, taču patlaban ir izslēgts. Rihardam līdzi bijusi arī mugursoma ar personiskajām mantām.

Valsts policija aicina apskatīt vīrieša fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kuram ir zināma vīrieša iespējamā atrašanās vieta. Informēt policiju iespējams pa tālruni 67086678, 20269017 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!