Foto: stock.xchng

Aizstāvoties pret agresīvu jauniešu bariņu, ceturtdien kādā Rīgas A.Deglava ielas nama kāpņu telpā kāds vīrietis sašāvis uzbrucējus, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Kāds 19 gadus vecs jaunietis iegāja vienā no kāda A.Deglava ielas nama kāpņu telpām, lai nokārtotu tur savas dabiskās vajadzības.

Brīdi vēlāk kāpņu telpā ienāca kāds 1968.gadā dzimis vīrietis un pamanīja jaunieti, kurš tikko bija pieķēzījis kāpņu telpas grīdu.

Vīrietis mēģināja jaunieti aizkavēt un zvanīja policijai. Kamēr vīrietis zvanīja, jaunietis, kurš kāpnēs kārtoja dabiskās vajadzības, uzskrēja stāvu augstāk un pa logu sauca palīgā savus draugus.

Pēc īsa mirkļa kāpņutelpā ieradās vairāki jaunieši un uzbruka vīrietim. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka pēc vairākiem sitieniem jaunieši savā starpā vienojās vīrietim uzbrukt ar nazi. Cietušais, saprotot jauniešu nodomu, izvilka savu personīgo šaujamieroci un vairākas reizes izšāva, ievainojot divus uzbrucējus.

Pēc šāda notikumu pavērsiena jaunieši metās bēgt.

Notikuma vietā palika vien abi ievainotie jaunieši – 19 gadus vecais puisis, kurš bija pieķēzījis kāpņu telpu, un kāds 18 gadus vecs jaunietis, kurš piedalījās uzbrukumā. Vēlāk iepriekšminētais 19 gadus vecais jaunietis tika nogādāts slimnīcā, bet otrs - policijā.

Šobrīd ir zināms, ka 1968. gadā dzimušais vīrietis, kurš mēģināja aizkavēt kāpņu telpas pieķēzītāju, strādā kādā apsardzes firmā. Aizstāvoties viņš izmantoja savu personīgo ieroci, kura nēsāšanai viņam ir atļauja.

Par notikušo sākts kriminālprocess un izmeklētāji mēģina noskaidrot precīzus lietas apstākļus, kā arī meklē pārējos jauniešus, kas piedalījās uzbrukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!