Foto: LETA
Ceturtdien valstī reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums. Avārijās cietuši seši cilvēki, bet viens gājis bojā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā noformēti 1033 administratīvo pārkāpumu protokoli, tostarp 622 par ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Tāpat reģistrēti septiņi šoferi, kuri vadījuši transportlīdzekli alkohola, bet divi - narkotisko vielu reibumā.

Garkalnes novadā 1991. gadā dzimusi sieviete, vadot "Mazda 2", uzbrauca gājējam - 1964.gadā dzimušam vīrietim, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Savukārt Rīgā, Jūrmalas gatvē 1965. gadā dzimusi sieviete vadīja "Ford S-Max" un uzbrauca gājējam - 1990.gadā dzimušam vīrietim, kurš nogādāts slimnīcā.

Policijas informācija arī liecina, ka Daugavpils novada Līksnas pagastā uz brauktuves izskrējusi stirna stirna, kā rezultātā notika sadursme ar "Dacia Logan", kuru vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis. Auto nobrauca no brauktuves un apgāzās. Pēc medicīniskās palīdzības vērsusies auto vadītāja - 1987.gadā dzimusi sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!