Kāds Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) darbinieks trešdienas pēcpusdienā vēl nenoskaidrotos apstākļos nokritis no ministrijai pretim esošās ēkas sestā stāva kāpnēm un no gūtajām traumām miris.
VARAM valsts sekretārs Guntis Pūķītis nevarēja izskaidrot, ko ministrijas darbinieks darījis minētājā ēkā Peldu ielā 26/28. Šajā ēkā 2.stāvā atrodas Būvniecības departaments, ar kuru minētajam darbiniekam nebija nekāda sakara, bet 5.stāvā nevalstiskā organizācija "Baltijas Vides forums", ar kuru ministrija sadarbojas.

Bet, pēc Pūķīša vārdiem, trešdien šim darbiniekam nebija nekādas vajadzības iet ne uz departamentu, ne arī uz forumu. Forumā šis darbinieks nav parādījies, stāstīja Pūķītis.

Darbinieku redzējis kāpņu telpas sargs, kad tas uzgājis augšā, bet pēc brīža darbinieks nokritis lejā no sestā stāva. Pūķītis pieļāvis, ka darbinieks pārkritis pāri margām.

Rīgas 1.slimnīcas direktors Jānis Ozols BNS pavēstīja, ka cietušais slimnīcā ievietots ap plkst.12.40. Mediķi viņam konstatējuši ļoti smagu politraumu, un ap plkst. 16.30 viņš miris.

Policija neizslēdz iespēju, ka notikušais ir nelaimes gadījums. Notikuma vietā strādāja policijas darbinieki un notiek izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!