::recepte::
Saputo saldo krējumu, pannā apbrūnina auzu pārslas ar cukuru, līdz tās ir skaisti brūnas.
Pēc tam ar cepumiem sāk likt 1. kārtu (uz kādas paplātes vai dziļā stikla veidnē) uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu.
Liek nākamo kārtu un atkal uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu. Tā turpina, līdz sastāvdaļas beidzas.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Saputo saldo krējumu, pannā apbrūnina auzu pārslas ar cukuru, līdz tās ir skaisti brūnas.
Pēc tam ar cepumiem sāk likt 1. kārtu (uz kādas paplātes vai dziļā stikla veidnē) uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu.
Liek nākamo kārtu un atkal uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu. Tā turpina, līdz sastāvdaļas beidzas.
* lai zinātu cik daudz, kas jāliek - to pēc redzes.
Iesūtīja: lase111