Foto: Shutterstock
Vienkārši un ātri tapināms "Selgas" cepumu - karamelizētu auzu pārslu kārtojums.

::recepte::

Saputo saldo krējumu, pannā apbrūnina auzu pārslas ar cukuru, līdz tās ir skaisti brūnas.

Pēc tam ar cepumiem sāk likt 1. kārtu (uz kādas paplātes vai dziļā stikla veidnē) uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu.

Liek nākamo kārtu un atkal uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu. Tā turpina, līdz sastāvdaļas beidzas.

20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

"Selga" cepumi saldais krējums ievārījums auzu pārslas cukurs augļi

Sagatavošana

1

Saputo saldo krējumu, pannā apbrūnina auzu pārslas ar cukuru, līdz tās ir skaisti brūnas.

2

Pēc tam ar cepumiem sāk likt 1. kārtu (uz kādas paplātes vai dziļā stikla veidnē) uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu.

3

Liek nākamo kārtu un atkal uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu. Tā turpina, līdz sastāvdaļas beidzas.

* lai zinātu cik daudz, kas jāliek - to pēc redzes.

Iesūtīja: lase111

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!