Foto: Valsts policija
Policisti Rīgas centrā aizturēja iereibušu, agrāk tiesātu vīrieti, kurš stūma divus, pēc paša vārdiem, zagtus velosipēdus, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Policisti patrulējot pamanīja un aizturēja kādu vīrieti, kurš bija manāmā alkohola reibumā un stūma divus velosipēdus. Pārbaudot vīrieša personību, policisti noskaidroja, ka aizturētais jau agrāk ir tiesāts par velosipēda zādzībām.

Aizturētais arī policistiem atzina, ka velosipēdus ir nozadzis. Šobrīd nav zināmi velosipēdu likumīgie īpašnieki, jo tie nav vērsušies policijā ar iesniegumu.

Centra policijas iecirkņa darbinieki lūdz atsaukties attēlā redzamo velosipēdu likumīgos īpašniekus, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086200 vai 110, vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Policija atgādina, ka svarīgi ir savu velosipēdu reģistrēt, jo tādā veidā nozagta divriteņa atrašanas gadījumā policija uzreiz var noskaidrot divriteņa īpašnieku, kā arī saukt zagļus pie atbildības. Velosipēdus var reģistrēt oficiālajā CSDD velosipēdu reģistrā. Tāpat policija atgādina, ka nolūkā atklāt velosipēda zādzības policija regulāri uz ielām pārbauda riteņbraucējus, iesaistot gan patruļpolicijas, gan ceļu policijas, gan pašvaldības policijas darbiniekus.
Foto: Valsts policija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!