Pamatīgi iereibis policists svētdien Talsu rajonā izraisījis satiksmes negadījumu, kurā iesaistītas kopumā trīs automašīnas, bet miesas bojājumus guvis cits policijas darbinieks un viņa 12 un 14 gadus vecās meitas.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā pastāstīja, ka avārija notikusi plkst.21.15 autoceļa Talsi-Stende-Kuldīga 24.kilometrā.

Kuldīgas rajona policijas pārvaldes iecirkņa inspektors 1966.gadā dzimušais Ojārs O., kura organismā vēlāk konstatētas 2,69 promiles alkohola, nav spējis novaldīt savu auto "Nissan Sunny", tas iebraucis pretējās kustības joslā un saskrējies ar pretimbraucošo auto "Volkswagen Golf". Šajā sadursmē cilvēki nav cietuši.

Savukārt aiz iereibušā policista braucošās automašīnas "Volkswagen Jetta" vadītājs Kuldīgas rajona policijas pārvaldes darbinieks 1966.gadā dzimušais Raivo D., mēģinot izvairīties no sadursmes ar avarējušajām automašīnām, strauji griezis stūri pa labi un auto iebraucis grāvī un apgāzies. Pēc negadījuma slimnīcā ievietots gan miesas bojājumus guvušais policists, gan viņa 1991. un 1989.gadā dzimušās meitas, kurām mediķi konstatējuši smadzeņu satricinājumu un ķermeņa sasitumus.

Policijā saistībā ar notikušo ierosināta dienesta pārbaude un tiek plānots par krimināllietas ierosināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!