Foto: LETA

Dažas dienas pirms asiņainā uzbrukuma kāpņu telpā „kompromat.lv” žurnālists Leonīds Jākobsons intervijā portālam IMHOclub.lv paredzējis iespējamo atentātu pret viņu, stāstot, ka pēc viņa rīcībā esošās informācijas, viņa noslepkavošana tiekot vērtēta 20 tūkstošu eiro apjomā.

„Ja kāds aprēķinās, ka viņam ir izdevīgi ieguldīt 20 tūkstošus eiro un likvidēt problēmu, tad mani var nogalināt,” intervijā portālam mīklaini izteicies Jākobsons. Viņš arī pastāstījis, ka jau bijuši gadījumi, kad pie viņa druvīm bijis nolikts spridzeklis, kad viņa ģimene izmantojusi apsardzes pakalpojumus, kad kāds bandīts esot pasūtījis ar Jākobsonu izrēķināties ekonomikas policijai. „Noziedzīgajā pasaulē mana slepkavība ir 20 tūkstošus eiro vērta. Tagad jau esmu publiska figūra, tāpēc cena var paaugstināties līdz 50 tūkstošiem. Tātad cilvēki domāja emocionāli, gribēja... bet pēc tam kļuva žēl naudas,” skaidrojis Jākobsons.

Jau vēstīts, ka Rīgas centrā savā kāpņutelpā ceturtdien sejā, visticamāk, no gāzes pistoles sašauts žurnālists Leonīds Jākobsons, žurnālistiem ceturtdien apstiprināja policijas virsnieks Andrejs Sozinovs. Žurnālista veselības stāvoklis ir stabils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!