Foto: Valsts policija

Policija sestdien turpina meklēt Ralfu Tokaho, kuru tur aizdomās par laupīšanu Rēzeknes pusē.

Rēzeknes novadā, pie Sondoriem portāls "Delfi" piektdienas, 23.augusta, vakarā novēroja vairākus policistus, kuri apturēja automašīnas, bruņojušies ar automātiem. Likumsargi bremzēja abos virzienos braucošos auto un aplūkoja tur braucošos, tiesa, dokumentus uzrādīt nevienam nelūdza.

Sestdien portāls "Delfi" pie Sondoriem policijas ekipāžas vairs nemanīja, taču policijā apliecināja, ka meklēšana turpinās. Tuvākajā laikā likumsargi sola sniegt jaunāko informāciju.

Valsts policijas pārstāvji piektdien portālam "Delfi" pastāstīja, ka meklē bruņotu laupītāju. Aizdomās par bruņotu laupīšanu Valsts policija meklē Ralfu Tokaho, kurš dzimis 1965. gadā. Šis vīrietis (attēlā) piektdien, 23. augustā, ap pulksten 17, Rēzeknē pēc bruņotas laupīšanas aizbēga.

Valsts policija Latgales reģionā ir uzsākusi plašu noziedznieka aizturēšanas operāciju.
Ralfs Tokaho ir bruņots un var būt bīstams, tādēļ policija aicina iedzīvotājus būt vērīgiem, neuzņemt automašīnās stopētājus, un par jebkuru aizdomīgu vīrieti likumsargi lūdz vērsties policijā, zvanot pa tālruni 110, 112 vai 64603500.

Policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un ar izpratni uzņemt aktīvo policijas darbu, kas šobrīd notiek Rēzeknes pusē un uz apkārtnes autoceļiem, kas tiek īpaši kontrolēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!