Foto: PantherMedia/Scanpix
47. vidusskolas audzēknes tēvam, kurš aizvadītajā nedēļā skolā risināt klasesbiedru starpā samilzušās problēmas ieradies ar siksnu un iesitis kādai skolniecei, Valsts policija noformējusi administratīvā pārkāpuma protokolu, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā.

Protokolu likumsargi noformējuši par fizisku un emocionālu vardarbību pret bērnu. Par šādu pārkāpumu izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu līdz 70 eiro. Protokolu policija nosūtījusi izvērtēšanai Rīgas domes Administratīvajai komisijai.

Portāls “Delfi” jau rakstīja, ka Rīgas 47. vidusskolas astotās klases audzēknes tēvs uz skolu ieradies ar siksnu, kuru licis lietā. Iepriekš policijā “Delfi” noskaidroja, ka ar iesniegumu pie likumsargiem par notikušo vērsušies vecāki. Savukārt policija pēc iesnieguma saņemšanas sākusi administratīvo lietvedību.

Kā portālam "Delfi" toreiz skaidroja 47. vidusskolas direktore Ineta Kareļina, vainīgais tēvs trāpījis skolniecei ar siksnu vienu reizi. Incidents noticis starpbrīdī, pēc tam pa vidu konfliktam iestājies kāds skolotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!