Foto: DELFI Репортер

Piektdienas, 23.augusta, trillera cienīgos notikumus Rēzeknē, kad policija tvarstīja laupīšanā aizdomās turamo Ralfu Tokaho, iemūžinājis kāds aculiecinieks.

Aculiecinieks dalās Ančupānu meža masīvā piedzīvotajā, kurā avarēja bēgļa nolaupītā automašīna "Audi Q7". Aculiecinieks stāsta, ka bēglis nenovaldīja spēkratu ceļa līkumā un notika avārija, auto ietriecās žogā.

Taču pēc avārijas bruņotais vīrietis spēja nolaupīt pakaļ braukušo policistu automašīnu. Aculiecinieks stāsta, ka saklausījis arī šāvienu troksni.

Pie pamestās "Audi Q7" vēlāk ieradās arī tās saimnieks un policisti. Virs pilsētas piektdien lidoja helikopteri un apkaimē bija vairāki policistu posteņi, stāsta aculiecinieks.

Portāls "Delfi" jau ziņoja par laupīšanu Rēzeknē, kas notika 23.augustā. Nesen no ieslodzījuma atbrīvoto Ralfu Tokaho policija joprojām turpina meklēt, tiek lēsts, ka viņš devies Krievijas robežas virzienā. Policija uzskata, ka viņš aplaupīja kādu autoservisu Rēzeknē.Ja iedzīvotājiem ir kāda informācija, kas varētu palīdzēt izmeklēšanā, vērsties policijā, zvanot pa tālruņiem 110, 112 vai 64 603 500.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!