Foto: LETA
Žurnālistam Leonīdam Jākobsonam ir četras versijas par to, kas varētu būt organizējis uzbrukumu, intervijā portālam „imhoclub.lv” sacīja pats Jākobsons.

Atgādinām, ka ceturtdien savas mājas, Čaka ielā, kāpņutelpā tika ievainots interneta vietnes „Kompromat.lv” žurnālists Jākobsons. Pēc policijas paustās oficiālās versijas, uzbrucēji ir bijuši divi.

Žurnālistam ir četras versijas par uzbrukuma organizētāju, un viņš uzsver, ka katrai no tām ir savs pamatojums.

„Dienu iepriekš es publicēju rakstu par Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes priekšnieku Gati Gudermani. Viņa brālis šobrīd tiek turēts aizdomās krimināllietā, un viņš izteicās, ka ar mani izrēķināsies,” portālā citēts Jākobsona teiktais. „Otra versija, uzbrukumu organizēja Nila Ušakova cilvēki, taču to viņi darīja paši ar savu iniciatīvu. Tas darīts, lai Ušakovam izpatiktu.”

„Diennakti pirms uzbrukuma, es sociālajā tīklā „Facebook” sarakstījos ar Jevgēnija Osipova sievu, un runājām par viņas porno biznesu. Viņa man draudēja, ka Žeņa mani nogalinās. Šī versija man nepatīk, taču tā eksistē,” uzskaitījumu turpināja žurnālists. „Pēdējā versija – to varēja izdarīt jebkurš, kuram bija izdevīgi kompromitēt Ušakovu, lai viņu iegāztu. Šī ir paranoiska versija.”

Tāpat Jākobsons stāstīja, ka brīdī, kad saprata, ka viņam uzbruks viņš savam bērnam licis bēgt. Tāpat viņš raksturoja, kā izskatījās uzbrucēji – abi vīrieši bija lielas miesas būves. Viņi bija saules brillēs un uzvilkuši kapuces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!