Foto: DELFI Aculiecinieks
Vieglās automašīnas un kravas auto sadursmē uz Salaspils-Babīte apvedceļa sestdienas, 28. novembra, vakarā cietušas divas sievietes, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Avārija notikusi pulksten 21:02 Olaines novadā, autoceļa Salaspils- Babīte 18. kilometrā. "Jeep Grand Cherokee" markas automašīna uzbraukusi stāvošai kravas automašīnai "Mercedes Benz 709".

Negadījumā cietusi 1965. gadā dzimusī "Jeep Grand Cherokee" un 1999. gadā dzimusi pasažiere. Abas cietušās nogādātas slimnīcā.

Neilgi pēc šīs avārijas uz Salaspils apvedceļa notikusi vēl divu automašīnu un traktora sadursme. Pulksten 23:07 Olaines novadā, apvedceļa Salaspils- Babīte 18. kilometrā sadursies 1948. gadā dzimuša vīrieša vadīta "Toyota Auris" markas automašīna un 1967. gadā dzimuša vīrieša vadīts "Volkswagen Passat" spēkrats, kā arī traktortehnika "Yohndeer", pie kuras stūres atradies 1968. gadā dzimis vīrietis.

Trīs spēkratu avārijā cietušas 1948. gadā un 1951. gadā dzimušās "Toyota Auris" pasažieres un automašīnas vadītājs. Visi trīs nogādāti slimnīcā. Tāpat negadījumā cietis "Volkswagen Passat" vadītājs, taču viņš no hospitalizācijas atteicies.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka Ceļu satiksmes negadījuma dēļ bija slēgta transporta kustība abos virzienos apvedceļa Salaspils-Babīte posmā.

Satiksme bija slēgta posmā starp Ķekavas apli un Jelgavu. Transporta kustība pilnībā atjaunota pulksten 1:35 naktī uz svētdienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!