Foto: LETA

Bijusī Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova kļuvusi par Saeimas deputāta Andreja Elksniņa (S) palīdzi.

Kulakova bija Daugavpils domes priekšsēdētāja no 2011. līdz 2013.gadam. Savulaik viņa bija Reformu partijas valdes locekle, kā arī Reformu partijas Daugavpils nodaļas valdes priekšsēdētāja. Pašlaik Reformu partijas sākusi politiskā spēka likvidēšanas procesu.

Kulakova nav iestājusies partijā "Saskaņa".

Elksniņš sacīja, ka "Saskaņas" galvenais uzdevums Daugavpilī ir mazināt sociālo spriedzi pie pieaugošā bezdarba līmeņa pilsētā, kā arī paaugstināt sociālās jomas kvalitāti.

"Kādreizējās Daugavpils Sociālo lietu pārvaldes vadītājas Kulakovas pieredze ir nenovērtējama un man kā no Latgales ievēlētam deputātam ļoti svarīga. Kādreiz Daugavpils varēja lepoties ar Latvijā labāko sociālās palīdzības sistēmu cilvēkiem, kuriem tā ir visvairāk nepieciešama. Mēs plānojam atdot pilsētai šo statusu," klāstīja Elksniņš.

Savukārt Kulakova skaidro, ka darbosies sociālajā jomā, jo to labi pārzina. "Problēmas sociālajā jomā pieaug, un es nevaru palikt novērotāja lomā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!