Foto: DELFI
Rīgā pirmdienas pēcpusdienā autobraucējiem jārēķinās ar pamatīgiem sastrēgumiem, liecina "balticmaps.eu" pieejamā informācija.

Kā ierasts – pamatīgi sastrēgumi veidojas Mūkusalas ielā virzienā uz Akmens tiltu, kā arī uz Vanšu tilta virzienā uz centru.

Autovadītājiem jāņem vērā, ka teju visi ceļi uz Rīgas centru ir vairāk vai mazāk sastrēgumu pilni, tostarp Miera iela pirms Brīvības ielas, Bērzaunes iela gar tirdzniecības centru "Domina", Avotu iela pirms Bruņinieku ielas, Mūkusalas iela pirms apļa, Lubānas iela no Slāvu pārvada taisni, Krasta iela – no Turgeņeva līdz Dzelzs tiltam, kā arī virzienā no Balasta dambja uz centru.

Tikmēr VAS "Latvijas Valsts ceļi" atgādina, ka pirmdien un turpmākajās dienās Latvijā būs vērojami mainīgi laika apstākļi, kuru laikā uz valsts autoceļiem bieži veidojas apledojums un tā saucamais "melnais ledus".

Mitruma ietekmē uz atdzisušās ceļa virsmas veidojas "melnais ledus" un, lai to likvidētu un nodrošinātu drošu braukšanu, nepieciešams veikt seguma apstrādi ar sāls maisījumu, atgādina "Latvijas Valsts ceļi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!