Foto: Publicitātes foto
Trešdien paneļdiskusijas "Masu mediju sabrukums?" pirmajā daļā politologs Ivars Ijabs, mediju eksperts un publicists Mārcis Bendiks un komunikācijas stratēģis Zigurds Zaķis diskutēs par saziņu un politiku jaunajā masu mediju realitātē, informēja mācību centrs "Digital Guru".

Pirmās paneļdiskusijas tēma ir politiskās komunikācijas un mediju aktualitātes pasaulē. Nedēļu vēlāk – 24. maijā – tiks apspriesta aktuālā situācija Latvijā un meklētas atbildes uz jautājumiem "ko darīt?" un "kā darīt?".

Diskusijas laikā runātāji uzstāsies ar iepriekš sagatavotiem priekšlasījumiem un pēc tam moderatora vadībā diskutēs par aizsākto tēmu un atbildēs uz klausītāju jautājumiem.

Diskusiju vadīs žurnālists, politologs un Rīgas Stradiņa universitātes politikas zinātnes katedras docents Edijs Bošs.

''Digital Guru'' ir mācību centrs, kurā kopš 2006. gada var sistemātiski apgūt radošajā darbā un uzņēmējdarbībā ar digitālajām prasmēm saistītās zināšanas un iemaņas. Mācību centra misija ir veicināt radošo nozaru un uzņēmējdarbības attīstību, efektivitāti un eksporta potenciālu. Digital Guru pasniedzēji ir Latvijas pieredzējušākie radošo nozaru profesionāļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!