Foto: LETA

Tiesā pašlaik nav pārsūdzēts Jelgavas domes lēmums atstāt spēkā lielveikala "Depo" būvniecībai izsniegto būvatļauju, informēja Administratīvās rajona tiesas Jelgavas tiesu nama kancelejas vadītāja Linda Lindere.

27. aprīlī domes pieņemto lēmumu iespējams pārsūdzēt mēneša laikā, līdz maija beigām. Pēc domes sēdes vairāki ar "Depo" izsniegto būvatļauju neapmierināti jelgavnieki pauda, ka lēmumu plānots pārsūdzēt.

Taču Lindere informēja, ka ne biedrības "Jelgavas attīstībai" un "Direct Impact", ne Veco strēlnieku, Peldu un Cukura ielu iedzīvotāji lēmumu, ar kuru būvatļauja atstāta spēkā, pašlaik pārsūdzējuši nav.

Jau vēstīts, ka 27. aprīļa domes sēdē, izskatot trīs aktīvistu grupu lūgumus atcelt būvvaldes lēmumu un izdoto būvatļauju lielveikala "Depo" būvniecībai Cukura ielā 2, Lielupes krastā, dome būvvaldes lēmumu tomēr atstāja negrozītu.

Dome skatīja biedrību "Jelgavas attīstībai" un "Direct Impact", kā arī Veco strēlnieku, Peldu un Cukura ielu iedzīvotāju iesniegumus, kuros dome aicināta atcelt būvvaldes pieņemto lēmumu un anulēt izsniegto būvatļauju, taču iesniedzēju pārmetumi atzīti par nepamatotiem un būvatļauja atstāta spēkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!