Foto: LETA

Par partijas "Vienotība" ģenerālsekretāru pirmdien, 7.novembrī vienbalsīgi apstiprināts bijušais ekonomikas ministrs Artis Kampars, portālu "Delfi" informē partijas pārstāvji.

"Vienotības" ģenerālsekretāra amata pienākumos ietilpst partijas attīstības veicināšana, nodaļu sadarbības, biedru un atbalstītāju līdzdalības nodrošināšana, partijas finanšu darbību un vēlēšanu kampaņu pārraudzīšana un koordinēšana, kā arī citi ar partijas darbību saistīti pienākumi.

"20 gados kopš neatkarības atjaunošanas Latvijā esam bijuši liecinieki pastāvīgam politisko partiju veidošanās un transformēšanās procesam, kas, būdams pretējs ilgtspējīgas attīstības pamatprincipiem, ir novājinājis politisko sistēmu valstī," valdes sēdē norādīja Kampars.

"Partijas "Vienotība" vēsturiskā iespēja ir izveidot Latvijā ilgtspējīgu politisko organizāciju, kas nodrošina pastāvīgu politisko procesu. Šis ir neatliekams un tūlītēji uzsākams darbs, lai VIENOTĪBA kļūtu par paraugu demokrātiskam, atklātam, tiesiskam un uz ilgtermiņa attīstību vērstam politiskam spēkam, kas, iesaistot plašus sabiedrības slāņus, nodrošina valsts izaugsmi, vienlaikus apliecinot spēju iekšēji mainīties, atjaunoties, izvirzīt jaunus līderus," izvirzot partijas izaugsmes un attīstības nodrošināšanu par savu galveno mērķi, piebilda Kampars.

Partija "Vienotība" tika nodibināta apvienojoties trīm partijām - "Jaunajam laikam", "Pilsoniskajai savienībai" un "Sabiedrībai citai politikai".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!