Foto: LETA
Ekspremjera un partijas "Latvijas Attīstībai" līdera Eināra Repšes parādsaistības ir 791 000 eiro, liecina paša politiķa Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) sniegtā informācija.

Jau vēstīts, ka šī gada aprīlī Repše pamatīgi saniknojās, kad LTV raidījumā 1:1 žurnālists neatlaidīgi centās uzzināt ekspremjera finanšu stāvokli. Repše tolaik parādsaistību apjomu tā arī neatklāja.

"Neesmu ideāls cilvēks, man arī dzīvē bijušas neveiksmes un ir pieļautas kļūdas, " tolaik sacīja Repše. Tāpat politiķis arī dusmojās: "Nemāciet mani kā ieviest atklātību, ļaujiet man neapspriest privātas lietas."

Savukārt portāls "Pietiek.com" iepriekš ziņojis, ka 2013.gada sākumā Repšes parādi bija ap vienu miljonu eiro. Nu, spriežot pēc CVK iesniegtās informācijas, Repšes parādsaistības ir samazinājušās.

CVK informācija arī liecina, ka šobrīd politiķim pieder īpašumi Ikšķilē un Kaunatas, Liepupes, Barkavas pagastos. Tāpat politiķa īpašumā atrodas 2007.gadā ražots Motocikls KTM 525 EXC, 2011.gadā ražota Škoda Octavia un traktors - Kubota ST30 Alpha.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!