Foto: DELFI
Vīrietis, kurš Rēzeknē nogalināja savu bijušo sievu un pēc tam izdarīja pašnāvību, ir atstājis pirmsnāves vēstuli, tomēr tās saturs atklāts netiek, piektdien ziņo LTV "Panorāma".

Policija patlaban izvirzījusi versiju, ka vīrietis, iespējams, rīkojies, atriebības vadīts.

Paziņas stāstījuši, ka viņu abu laulība nav bijusi saskanīga, ģimenē bieži bijuši strīdi. Tiesa, kaimiņi ir pārsteigti par šādu soli, jo neko tādu nebija gaidījuši. Vīrietis strādājis gaļas pārstrādes uzņēmumā "Forevers".

Ceturtdienā viņš ieradās pie savas bijušās sievas mājās, aizņēmies no dēla mobilo tālruni un aizsūtīja sievietei īsziņu, aicinot nākt mājās. Kad viņa ieradusies, viņš piedraudējis ar pistoli un sievieti nolaupījis.

Jau ziņots, ka 10.aprīlī ap dienas vidu Rēzeknē, Krimuldas ielā, kāds 1979.gadā dzimis vīrietis, piedraudot ar zagtu pistoli, nolaupīja savu bijušo sievu, 1979.gadā dzimušu sievieti.

Valsts policija apstiprināja, ka Rēzeknē nolaupīto Valsts robežsardzes koledžas darbinieci bijušais vīrs nošāvis un pēc tam izdarījis pašnāvību.

Nošautā darbiniece ir bijusi pozitīvi novērtēta ilggadēja robežsardzes darbiniece, virsniece, kura koledžā nodrošinājusi izglītības procesu, iepriekš pastāstīja robežsardzes preses pārstāve Jevgēnija Pozņaka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!