Foto: LETA

Lieldienu brīvdienās - no piektdienas līdz 28. martam - Rīgā būs izmaiņas sabiedriskā transporta, pašvaldības autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā, kā arī darba dienu mēneša biļešu lietošanas kārtībā, informēja SIA "Rīgas satiksme" preses pārstāvis Viktors Zaķis.

Lieldienās sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu kustības grafika. Pasažieri, kuri iegādājušies mēneša biļetes darba dienām, lūgti ievērot, ka svētku dienās, šodien un pirmdien, 28.martā, darba dienu mēneša biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Piektdien un 27. martā visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Sestdien, 26. martā, klientu apkalpošanas centri strādās no plkst.10 līdz 16, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53, kas šajā dienā būs slēgts.

Pirmdien, 28. martā, strādās klientu apkalpošanas centrs Spīķeru ielā 1 no plkst.10 līdz 16.

Maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", piektdien, 27. un 28. martā varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes autostāvvietā Krišjāņa Valdemāra ielā 5a (pie Kongresu nama), kur arī svētku dienās jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Sestdien, 26. martā, maksas autostāvvietas strādās, kā ierasts sestdienās - autostāvvietas A, B, C, D zonu teritorijās no plkst.9 līdz 17, bet Vecrīgā no plkst.6 līdz 24.

Minibusi piektdien, svētdien, 27. martā, un pirmdien, 28. martā, brauks pēc svētdienas grafika, savukārt sestdien, 26. martā, minibusi brauks pēc sestdienas grafika.

Nakts satiksmes maršruti tiks nodrošināti naktī no piektdienas uz sestdienu un naktī no sestdienas uz 27. martu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!