Foto: LETA
Tehnisku problēmu dēļ Rīgas lidostā atgriezusies "airBaltic" lidmašīna, kurai bija jālido uz Hamburgu, kur to lidostā gaida arī Valsts prezidenta Andra Bērziņa delegācija.

Valsts prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne pavēstīja, ka prezidenta delegācija joprojām gaida Hamburgā, bet lidostas pārstāvji informējuši, ka "airBaltic" lidmašīna, kas izlidojusi no Rīgas, esot atgriezusies tehnisku problēmu dēļ.

"airBaltic" birojs apstiprina, ka lidmašīna izlidojusi, taču tehnisku problēmu dēļ tā atgriezusies lidostā. Lidmašīnas izlidošanas laiks sākotnēji bija paredzēts plkst.20.35. Pašlaik lidmašīna plāno pacelties pusstundas laikā un Rīgā ielidot 1.30 naktī.

Krapāne informēja, ka pašlaik tiek gaidīts "airBaltic" reiss, kam no Hamburgas jāizlido plkst.23.30 pēc Latvijas laika.

Arī Rīgas lidostas informācijas daļā sacīja, ka otrdienas vakara reiss no Hamburgas uz Rīgu nav atcelts un lidmašīnai Rīgu jāsasniedz plkst.1.25 naktī.

Līdz ar to pagaidām nav skaidri zināms, vai prezidenta vadītā delegācija vēl otrdienas vakarā varētu sasniegt Rīgu.

Jau vēstīts, ka "airBaltic" otrdien atcēla reisus no un uz Briseli, Berlīni, Stokholmu, Tallinu un Viļņu, bet pirmdien "airBaltic" atcēla reisus no un uz Briseli, Berlīni, Tallinu un Viļņu.

Prezidents Bērziņš uzturējās vizītē Briselē, taču atcelto reisu dēļ arī viņam radās problēmas atgriezties Rīgā. Tāpēc delegācija devās uz Hamburgu, lai no turienes ar tiešo reisu izlidotu uz Rīgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!