Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs (LSDSP) izdevis rīkojumu par Violas Lāzo (LSDSP) atlaišanu no amata Rīgas domē.
Kā norādīts rīkojumā Lāzo atlaista sakarā ar darba līguma termiņa izbeigšanos.

Lāzo pieņemta darbā Rīgas domē pērnā gada novembrī. Ar viņu tika noslēgts līgums, lai izstrādātu Rīgas domes ārējo sakaru pilnveidošanas koncepciju, rīcības plānu. Mēnešalga bija noteikta Ls 650.

Koncepcija tika izstrādāta, un augustā Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Guntis Kreituss (Darba partija), pildīdams mēra pienākumus, izdeva rīkojumu, saskaņā ar kuru Lāzo turpināja darbu pašvaldībā.

Lāzo līdz novembrim bija jāsagatavo un jāiesniedz dokumentu projektus un priekšlikumus par tūrisma attīstības iespējām sakarā ar Latvijas integrāciju Eiropas Savienībā.

Viola Lāzo aģentūrai LETA apliecināja, ka līgums ir beidzies un viņa domē vairs nestrādā. Bijusī domes darbiniece norādīja, ka izpildījusi visus vienošanās nosacījumus un iesniegusi domē priekšlikumus saistībā ar Latvijas integrāciju Eiropas Savienībā.

Pagaidām Lāzo nevar pastāstīt, ar ko nodarbosies turpmāk. Ieceru ir daudz. Nevar izslēgt iespēju, ka viņu varēs redzēs arī televizoru ekrānos, taču pagaidām gan nekādas sarunas ar Latvijas Televīzijas vadību nav notikušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!