Foto: F64

Trešdien Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) sveiks SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" labākos sētniekus no "Juglas", "Vecmīlgrāvja", "Valdemāra
", "Sarkandaugavas" un "Purvciema" iecirkņiem, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Labāko sētnieku apbalvošana ir jauna tradīcija. Pirms nedēļas, 18. jūlijā, Rīgas domes pateicību par godprātīgu darbu iedzīvotāju labā saņēma 30 sētnieki no "Centra", "Daugavas" un "Pļavnieku" iecirkņiem. Pasākumā laikā vairāki no viņiem apstiprināja, ka sētnieka darbs bieži vien netiek novērtēts un ir grūts, it īpaši, ziemā.

"Rīgas namu pārvaldnieks" ir lielākais namu apsaimniekošanas uzņēmums Latvijā, kurš apsaimnieko 4300 daudzdzīvokļu ēkas. No 3400 uzņēmumā strādājošajiem darbiniekiem 2100 ir sētnieki.

Vienlaikus "Rīgas namu pārvaldnieks" sadarbībā ar kompāniju "L&T" rīko arī semināru sētniekiem, lai informētu viņus par sadzīves atkritumu šķirošanu.

"L&T" ir lielākais sadzīves un šķiroto atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums Latvijā, un speciālisti semināros sniegs informāciju par videi draudzīgas un efektīvas atkritumu apsaimniekošanas pamatprincipiem, veicinot atkritumu šķirošanu, kā arī to otrreizēju pārstrādi. Atkritumu šķirošana iedzīvotājiem ir vienkārši realizējama un ekonomiski izdevīga, jo šķiroto atkritumu konteineru uzstādīšana un izvešana ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!