31. oktobrī lidostā "Rīga" darbu sāks šogad sestā jaunā lidsabiedrība - Krievijas aviokompānija "Transaero", kas trīs reizes nedēļā veiks lidojumus starp Rīgu un Maskavu (Domodedovu).

Lidojumus maršrutā Rīga - Maskava no 31. oktobra lidsabiedrība "Transaero" izpildīs trīs reizes nedēļā - pirmdien, piektdien un svētdien. Izlidošana no Rīgas pirmdienās ir pulksten 12:25, bet izlidošana no Maskavas pirmdienās - pulksten 10:35. Piektdienās un svētdienās izlidošana no Rīgas pulksten 20:30, bet izlidošana no Maskavas piektdienās un svētdienās pulksten 18:25.

Lidojuma ilgums - viena stunda un četrdesmit minūtes. Lidojumus lidsabiedrība veiks ar "Boeing 737" tipa lidmašīnām. Turpmāk starp Rīgu un Maskavu regulāru aviosatiksmi nodrošinās četras lidsabiedrības - "airBaltic" un "Aeroflot" uz Šeremetjevo lidostu, "Utair Aviation" uz Vnukovas lidostu - un "Transaero" uz Domodedovas lidostu

Šogad, turpinot lidojumu tīkla paplašināšanu, no starptautiskās lidostas "Rīga" ir iespējams doties uz 82 tiešajiem galamērķiem. "Transaero" lidojumu sākšana uz Rīgu paver plašākas un ērtākas savienojumu iespējas tālākiem lidojumiem Krievijā un vairāk nekā 10 tiešajiem galamērķiem Āzijā (Japāna, Ķīna, Vjetnama u.c. valstis), Ziemeļamerikā un Eiropā.

2009. gadā "Transaero" pārvadāja vairāk nekā piecus miljonus pasažieru un šobrīd tā ir otra lielākā lidsabiedrība Krievijā. Tā veic lidojumus uz 67 tiešajiem galamērķiem visu gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!