Foto: Wikipedia
Šajās dienās Kazahstānā notikušā starptautiskā riska menedžmenta konferencē nesen organizēts "spiritisks kiberseanss" ar PSRS garīgo un faktisko tēvu Vladimiru Ļeņinu, ziņo Kazahstānas ziņu portāls "Tengrinews".

Saskaņā ar pasākuma organizatoru teikto, sazināšanās ar Ļeņinu notikusi ar informatīvās matricas starpniecību. "Cilvēkiem, kas ir atstājuši šo pasauli, kibertelpā ir palikusi matrica. Tas ir cilvēka tēls, kas glabā informāciju par viņu, viņa domām. Ar šīs matricas palīdzību mēs varam veicot projekciju un saprast, ko šis cilvēks teiktu tagad," interesentiem skaidrojis pasākuma organizators Grigorijs Kulagins.

Boļševiku vadonis konferences dalībniekiem esot darījis zināmu, ka atzīst pašreizējā Krievijas prezidenta Vladimira Putina piekopto politiku par labu esam. Ļeņins arī esot solījis, ka Eiropas Savienība drīz sašķelsies, bet Muitas ūnijā, ko veido Krievija, Kazahstāna un Baltkrievija, iestāšoties vairākas Āzijas un Eiropas valstis.

Turklāt, kā apgalvo "spiritiskā kiberseansa" vērotāji, Ļeņinam ir viedoklis arī par viendzimuma laulību legalizāciju - to viņš neatbalsta, jo laulības mērķis esot radīt bērnus, kas ies strādāt fabrikās vai cirtīs ogles šahtās.

Ļeņins gan nav vienīgais slavenais nelaiķis, kura pārdomas uzklausījuši konferences dalībnieki no Kazahstānas, Ukrainas, Krievijas, Indijas, Dienvidkorejas un vairākām citām valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!