Populārās Krievijas televīzijas leļļu programmas "Ar labu nakti, mazuļi!" aktieri uz tikšanos ar bērniem Sanktpēterburgā ieradušies piedzērušies, ziņo Krievijas prese.
Pēterburgas Maksima Gorkija vārdā nosauktajā kultūras namā uz skatuves vispirms nedrošā gaitā iznācis piedzēries vīrs ar kailu vēderu. Turot melnā, ar zelta zvaigznēm izšūtā halāta malas, konferansjē mēģināja pateikt, cik viņš ir laimīgs, ka ieradies Pēterburgā, bet gandrīz nogāzās no skatuves. Apgaismotājs viņu aizvedis aiz kulisēm,tomēr neatlaidīgais programmas pieteicējs vairākas reizes mēģinājis atgriezties, un vairākas reizes no skatuves vilkts projām.

Arī sivēns Hrjuša uzvedies dīvaini. Kad pie Hrjušas uz skatuves pieskrējis kāds bērns ar ziediem, sivēns nelabā balsī ierēcies: "Aizvāciet bērnu!" To, vai aktieris, kas vadīja Hrjušas lelli, bija piedzēries, ir grūti pārbaudīt, jo aktieri publikai nebija redzami, tomēr klātesošie bija vienisprātis, ka Hrjušas reakcija nav bijusi adekvāta.

"Tā ir nelietība! Alkoholiķus laiž uz skatuves!" skatītāju zālē iesaukusies kāda bērna māte.

Pasākumu nav izdevies glābt arī raidījuma vadītājai Valentīnai Ļeontjevai. Krustmāte Vaļa uz skatuves ieradusies kopā ar suni Fiļu, kurš jautri rējis, bet krustmāte Vaļa izstāstījusi pāris gadījumus no senas pagātnes. Turklāt komponists Vladimirs Šainskis spēlējis savas senās bērnu dziesmiņas, taču neviens nav gribējis tām dziedāt līdzi.

Zālē visi kādu laiku sēdējusi apjukušām sejām, bet pēc tam skatītāji piecēlušies, bērni salikuši uz skatuves līdzpaņemtos ziedus, bet vecāki devušies uz kasi nodot biļetes.

Savukārt Valentīnai Ļeontjevai grimētavā sākusies histērija, un palīgā atsteigušies mediķi viņai iešļircinājuši nomierinošas zāles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!