Foto: Privātais arhīvs

Omlete, kas domāta nevis rīta cēlienam, bet gan pusdienām vai vakariņām. Recepti piedāvā Ieva, viena no Tasty.lv "Ātro vakariņu" recepšu konkursa dalībniecēm.

Pannā sviestā uz mazas uguns sautē pupiņas aptuveni 10 minūtes.

Pievieno sakultas olas un ļauj cepties uz mazas uguns 5 minūtes, tad pievieno kubiņos sagrieztu sieru. Der jebkurš cietais siers (piemēram, itāļu aitas piena siers Pecorino).

Apmet omleti apkārt un turpina cept aptuveni 3 minūtes, kamēr gatava.

"Tā kā mēs ar vīru esam absolūti siera atkarīgie, tad es gatavo omleti vēl pārkaisu ar sīki sarīvētu sieru," norāda Ieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!