Foto: Shutterstock
24. augustā ikviens ir aicināts piedalīties bezmaksas seminārā par gremošanu un veselīgu uzturu, kurā savā pieredzē un padomos dalīsies, kā arī uz klātesošo jautājumiem atbildēs trīs speciālisti – gastroenterologs, endoskopists un internists Hosams Abu Meri, uztura speciāliste Liene Sondore un "Benu" aptieku farmaceite Zanda Ozoliņa.

Nav noslēpums, ka tādi neveselīgi ēšanas paradumi kā neregulāra ēšana, pilnvērtīgas ēšanas aizstāšana ar neveselīgām uzkodām un pārēšanās var novest pie gremošanas problēmām ar nopietnām sekām. Tomēr vienlīdz būtisks ir arī dzīvesveids. Negatīva ietekme uz gremošanu ir arī mazkustīgumam, sēdošam darbam un citiem faktoriem. Seminārā tiks aplūkotas biežāk sastopamās, ar gremošanu saistītās problēmas un to iemesli, kā arī sniegti padomi, kā no tām izvairīties.

Gremošanu labvēlīgi ietekmē veselīgs un sabalansēts uzturs, tāpēc ir jo īpaši būtiski pamatus pareiziem ēšanas paradumiem iemācīt arī bērniem. Pareizs uzturs kā pieaugušajiem, tā bērniem – arī šis temats tiks plaši izklāstīts seminārā.

Semināru rīko "Benu aptieka", un tas notiek bezmaksas lekciju cikla "Benu veselības un skaistuma akadēmijas" ietvaros. Seminārs "Gremošana un veselīgs uzturs" 24. augustā sāksies pulksten 17 viesnīcā "Monika" Rīgā, Elizabetes ielā 21. Ar semināra programmu iespējams iepazīties "Benu" aptieku mājaslapā www.benu.lv.

Bezmaksas seminārā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs, kurš ir "Benu" lojalitātes kartes īpašnieks, piesakoties tam līdz 23. augustam pa tālruni 67067850. "Benu" lojalitātes kartei bez maksas var pieteikties ikvienā "Benu" aptiekā vai aptieku tīkla mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!