Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas izlases uzbrucējs Deniss Rakels piektdien izcēlās ar vārtu guvumu Polijas čempionāta mačā, palīdzot viņa pārstāvētajai komandai Krakovas "Cracovia" viesos izcīnīt uzvaru.

"Cracovia" piektās kārtas mačā ar 3:0 (2:0) pieveica Kelces "Korona", kuru pārstāv vēl divi Latvijas izlases futbolisti - aizsargs Vladislavs Gabovs un pussargs Aleksandrs Fertovs.

Mača rezultātu cīņas 21. minūtē atklāja tieši Rakels, bet vēl pa vārtiem guva viņa komandas biedri Bartošs Kapustka un Mateušs Cetņarskis.

Zīmīgi, ka visi trīs Latvijas izlases futbolisti spēli sāka sākumsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes.

Iepriekšējā sezonā Rakels ar 11 vārtu guvumiem bija starp rezultatīvākajiem čempionāta spēlētājiem, bet piektdien uzbrucējs pirmo reizi izcēlās jaunajā sezonā.

Polijas čempionātā līdere ar desmit punktiem četrās cīņās ir Varšavas "Legia", kamēr "Cracovia" tikpat punktus guvusi piecos mačos. Ceturto vietu ar septiņiem punktiem četrās spēlēs ieņem vēl viena Latvijas izlases uzbrucēja Eduarda Višņakova pārstāvētā Hožuvas "Ruch", bet divas pozīcijas zemāk ar tikpat punktiem ir "Korona", kura aizvadījusi piecus mačus. Savukārt Latvijas futbola izlases aizsarga Igora Tarasova pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia" četrās cīņās guvusi sešus punktus un ierindojas septītajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!