Foto: Publicitātes foto

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš otrdien tomēr ieguvis tik ilgi gaidīto ASV darba atļauju un uzsācis treniņus savā jaunajā komandā Bostonas "Bruins", vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

Daugaviņš otrdien jau trenējās ar komandu, tomēr spēlē pret savu bijušo komandu Otavas "Senators" nepiedalījās. Jau ziņots, ka šajā mačā "Bruins" uzvarēja ar 3:2.

Plānots, ka Daugaviņš debiju "Bruins" rindās varētu piedzīvot ceturtdien, kad Bostonas hokejisti tiksies ar Ņudžersijas "Devils".

"Man viņš patīk kā spēlētājs. Viņš ir daudzpusīgs spēlētājs un iederēsies mūsu spēles stilā. Viņš ir gudrs, ļoti talantīgs," saka "Bruins" ģenerālmenedžeris Pīters Čarelli. Vienalga, kāpēc viņš daudz nespēlēja, vai kāpēc viņš neiederējās. Vienalga. Tagad mēs skatīsimies, kur viņš iederēsies, jo viņš ir vēl jauns hokejists."

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā Daugaviņa bijušais klubs Otavas "Senators" ievietoja uzbrucēju neaizsargāto spēlētāju sarakstā un trešdien viņu izvēlējās "Bruins". Tomēr uzreiz neizdevās nokārtot Daugaviņam darba atļauju ASV un to viņš viņš varēja iegūt ātrākais tikai otrdien, jo piektdien un pirmdien valsts iestādes ASV bija slēgtas saistībā ar Lieldienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!