Foto: Publicitātes foto

Latvijas čempioni HK "Mogo" ceturtdien izlidoja uz Itāliju, kur Aziāgo pilsētā notiks IIHF Kontinentālā kausa izcīņas trešās kārtas D grupas spēles, un komandas galvenais treneris Oļegs Sorokins atzīst, ka hokejisti ir kaujinieciski noskaņoti, neraugoties uz slimībām un traumām.

Aziāgo atrodas Itālijas ziemeļos – 250 kilometrus no Milānas un 65 kilometrus no Vičencas. Piektdien, 20.novembrī plkst. 18:00 HK "Mogo" tiksies ar Kazahstānas komandu "Yertis Pavlodar", sestdien, 21.novembrī plkst. 18:00 spēlēt pret Dānijas "Herning Blue Fox" un svētdien, 22.novembrī plkst. 21:30 spēkosies ar mājiniekiem "Asiago Hockey".

"Jebkura spēle sākas no 0:0. Mēs nekādā gadījumā nebraucam atpūsties uz Itālijas kalniem. Mums ir bijušas saspringtas spēles Latvijas čempionātā," kluba preses dienestam atzina HK "Mogo" galvenais treneris Sorokins. "Darba un skolas apvienošana ar spēlēm un treniņiem nav palikusi bez sekām – mums ir savainotie un saslimušie. Pilnā sastāvā neesam bijuši nevienā treniņā."

"Tomēr mūsu gars ir kaujiniecisks. Mēs zinām, kas ir vajadzīgs, lai uzvarētu, un mēs zinām kā izcīnīt uzvaras. Tagad atliek iet laukumā un cīnīties," turpināja speciālists.

Kazahstānas "Yertis Pavlodar" ir 2009.gadā dibināts klubs, kurš valsts čempionātā uzvarējis trīs reizes. Dānijas "Herning Blue Fox" valsts čempionātā uzvarējuši 16 reizes, bet pagājušajā sezonā pēc uzvaras regulārajā turnīrā, izslēgšanas spēļu pusfinālā piekāpās vēlākajiem čempioniem "Vojensas Sonderjyske".

D grupas divas spēcīgākās komandas iekļūst Kontinentālā kausa Superfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!