Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš pēc spēles ar Japānu 2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu kvalifikācijā atzina, ka bija svarīgi "paņemt" trīs punktus par uzvaru, taču ar spēles kvalitāti nebija apmierināts.

Kā ziņojām, Latvijas izlase piektdien ar 3:1 pārspēja Japānu, izcīnot otro uzvaru turnīrā.

"Izskatījāmies diezgan briesmīgi pirmajā periodā, otrajā it kā sākām spēlēt viņu zonā, bet reizes piecas iekritām uz pretuzbrukumiem, jo pieļāvām vienkārši bērnišķīgas kļūdas, paši sev sataisījām problēmas līdz spēles beigām," portālam "Delfi" atzina Daugaviņš. "Nevajadzētu neko norakstīt nedz uz nogurumu, nedz emocijām, varbūt kāds teiks, ka bijām eiforijā (pēc vakardienas). Visiem tā gribējās samest "golus", spēlēt skaisti, bet to mēs nemākam darīt, tas nav mūsu lauciņš. Nevajag mainīt savu hokeju, spēlējot pret komandu, kas spēlē pavisam citādi. Nav nekādu atrunu, bet bija jāņem trīs punkti un tagad jāgatavojas svētdienai."

Kvalifikācijas turnīra pēdējais mačs Latvijas izlasei būs pret Vācijas komandu, kura tāpat kā Latvija šajā turnīrā spēlējusi bez zaudējumiem.

"Šai spēlei mēs noskaņojāmies jau turnīra sākumā, saprotot, ka pēdējā diena būs vissvarīgākā," saka uzbrucējs. "Mums ir daudz kas jāuzlabo un jāatrod sevī papildus motivāciju vairāk darīt melno darbu, nevis skaisti spēlēt, jo pret vāciešiem būs smagi. Viņi uz papīra ir favorīti un spēlē diezgan pārliecinoši, mums būs jāatrod sava spēle."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!