Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pusfināla sērijas otrajā spēlē pašreizējie NBA čempioni Goldensteitas "Warriors" neatļāvās vaļības un ar 118:91 uzvarēja Oklahomas "Thunder", sērijā līdz četrām uzvarām panākot izlīdzinājumu 1-1.

Pēc negaidītā klupiena sērijas pirmajā spēlē savā laukumā otro maču mājās "Warriors" nedrīkstēja zaudēt, jo nonāktu kritiskā situācijā zaudētājos ar 0-2. Tagad komandas pārcelsies uz Oklahomu, kur 22. un 24. maijā aizvadīs nākamās divas spēles.

"Warriors" rindās teicamu sniegumu pēc savainojuma izārstēšanas demonstrēja Stefens Karijs, kurš guva 28 punktus. Trešās ceturtdaļas vidū Karijs guva pēc kārtas 15 "Warriors" punktus nepilnu divu minūšu laikā, palielinot "kareivju" pārsvaru no no 64:57 uz 79:59. Visā mačā Karijs realizēja piecus no astoņiem tālmetieniem un deviņus no 15 metieniem no spēles.

Vēl uzvarētājiem 15 punktu guva Klejs Tompsons, bet "Thunder" rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Kevins Durants, kurš gan otrajā puslaikā guva vien sešus punktus. Rasels Vestbrūks zaudētājiem guva 16 punktus un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles, bet neviens cits "Thunder" basketbolists mačā nesasniedza desmit gūto punktu robežu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!