Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā pirmo zaudējumu jaunajā sezonā otrdien piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētais klubs Sanantonio "Spurs", kas ar 91:106 (28:38, 22:16, 21:19, 20:33) piekāpās Jūtas "Jazz".

Kā pirms spēles pavēstīja "Spurs", Bertāns maču izlaidīs, jo viņam esot problēmas ar labo kāju. Pagaidām nav zināms, vai Bertāns piedalīsies nākamajā "Spurs" spēlē 5. novembrī – atkal pret "Jazz".

"Spurs" tas bija pirmais zaudējums šajā sezonā pēc uzvarām pirmajās četrās spēlēs. Turklāt Sanantonio komandai tas bija tikai otrais zaudējums savā laukumā regulārajā čempionātā kopš 2015. gada marta, jo pērn "Spurs" savu līdzjutēju priekšā piedzīvoja tikai vienu zaudējumu un tas notika sezonas pēdējā mačā.

"Jazz" uzvaru kaldināja ar tālmetieniem, realizējot 15 no 31 trīspunktu metiena. Rezultatīvākais "Jazz" rindās ar 22 punktiem bija Džordžs Hils, 19 punktus guva Rodnijs Hūds, 15 punktus – Trejs Lailzs, bet 14 punktus – Šelvins Makss. "Spurs" sastāvā Kavi Leonards guva 30 punktus, bet vēl 21 iemeta Lamarkuss Oldridžs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!