Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līderis Karmelo Entonijs joprojām brīnās par to, ko viņa komandas biedrs Kristaps Porziņģis spēj darīt laukumā ar savu garo augumu, medijam ESPN teica pats basketbolists.

"Knicks" komanda NBA Austrumu konferences kopvērtējumā ar sešām uzvarām 13 spēlēs ir astotajā vietā, bet Porziņģis ar savu sniegumu aizvadītajās spēlēs izpelnījies nomināciju nedēļas labākā spēlētāja balvai.

"Es joprojām esmu izbrīnīts par lietām, kuras viņš dara uz laukuma," skaidroja Entonijs. "Viņš izdara tādas kustības, pēc kurām palieku ar atvērtu muti. Es joprojām esmu viņa talanta un prasmju cienītājs."

"Es iepriekš domāju, ka viņam vajadzēs vairāk laika, lai pierastu pie NBA basketbola, bet Porziņģis katru dienu dara lielisku darbu. Tajā pašā laikā viņš joprojām apgūst daudzas lietas," turpināja Entonijs.

Šajā sezonā Porziņģis vidēji spēlē gūst 20,2 punktus un izcīna 7,2 atlēkušās bumbas, savukārt Entonijs ir "Knicks" komandas rezultatīvākais spēlētājs ar vidēji 22,9 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!