Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" līderi Karmelo Entoniju ietekmē baumas par viņa iespējamo aizmainīšanu uz citu komandu, un tas atspoguļojas viņa sniegumā laukumā, uzskata galvenais treneris Džefs Hornačeks.

"Man šķiet, ka Karmelo labi tiek galā ar šo situāciju, taču es domāju, ka kaut kādā mērā tas ietekmē arī viņa sniegumu. Ceru, ka visas baumas izrādīsies nepatiesas, un viņš paliks komandā," pēc zaudējuma Atlantas "Hawks" teica Hornačeks.

Jau vēstīts, ka svētdien latvieša Kristapa Porziņģa komandas biedrs Entonijs, reaģējot uz Fila Džeksona drauga Čārlija Rosena viedokļa rakstu, kurā tika apgalvots, ka "Knicks" ilggadējais līderis šai komandai vairs nav noderīgs, sacīja, ja Ņujorkas komandas vadība grib no viņa atbrīvoties, tad par to abām pusēm jāizrunājas.

Žurnālisti arī pēc spēles pret "Hawks" turpināja Entoniju iztaujāt par šo jautājumu, un viņš uzsvēra, ka šo gadu laikā ir pierādījis savu lojalitāti "Knicks" organizācijai. Viņš uzsvēra, ka turpinās profesionāli attiekties pret savu darbu un domās pozitīvas domas.

Tiesa, pat ja "Knicks" komanda nopietni plāno Entoniju aizmainīt uz citu komandu, tas nebūs tik vienkārši, jo basketbolista līgumā ir punkts, ka viņš var atteikties no maiņas. Lai darījums notiktu, vajadzīga paša Entonija piekrišana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!