Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" līderis Karmelo Entonijs negaidīti ar medijiem sācis runāt par to, ka viņš varētu šo sezonu pabeigt citā komandā, vēsta portāls "nydailynews.com".

Entonijs līdz šim vienmēr uzsvēra, ka vēlas karjeru pabeigt Ņujorkas "Knicks" komandā, un šī bija pirmā reize, kad viņš publiski izteicās, ka tas varētu arī nenotikt.

"Ja komandas vadība uzskata, ka mans laiks Ņujorkā ir noslēdzies, tad mums par to vajadzētu izrunāties," Entonijs teica "nydailynews.com" žurnālistam. "Es dzirdu dažādas baumas, bet tik un tā nāku uz darbu un cenšos par to nesatraukties."

Ar šiem izteikumiem ilggadējais "Knicks" līderis nāca klajā pēc tam, kad savu viedokļu rakstu publicēja Čārlijs Rosens, kurš ir bijušais "Knicks" prezidenta Fila Džeksona asistents un viņa uzticības persona.

"Viena lieta ir pilnīgi skaidra – Entonijs vairs nav noderīgs Ņujorkas komandai," rakstīja Rosens. Entonijs neuzskata, ka šis viedokļa raksts tapis tikai sagadīšanās pēc, viņaprāt tajā ietvertas arī paša Džeksona domas.

Tajā pašā laikā Entonijs uzsvēra, ka viņš par maiņas darījumu vēl nav domājis.

Šajā sezonā Entonijs vidēji spēlē izceļas ar 22 punktiem un 6 atlēkušajām bumbām, bet "Knicks" pēdējās desmit spēlēs izcīnījusi tikai divas uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!