Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Kails O'Kvins intervijā izdevumam "Sports Illustrated" uzsvēra, ka latvietis Kristaps Porziņģis ir lielisks profesionālis, un viņš apzinājās, ko darīja, kad neieradās uz sezonas noslēdzošo tikšanos ar kluba vadību.

Viena no visaktīvāk apspriestajām lietām Ziemeļamerikas sporta medijos šajā vasarā līdz šim bijusi Porziņģa iespējamā aizmainīšana no Ņujorkas "Knicks" uz citu NBA komandu, jo viņam pēc neierašanās uz tikšanos ar kluba vadību esot saspīlētas attiecības ar kluba prezidentu Filu Džeksonu. Porziņģa komandas biedrs O'Kvins uzskata, ka Porziņģis šādi pauž savu attieksmi pret komandas vadības pieņemtajiem lēmumiem.

"Porziņģis jau pirms spēlēšanas NBA bija profesionāls basketbolists. Viņa profesionalitāti nevar apšaubīt. Viņš šādu lēmumu nepieņēma mediju uzmanības dēļ, tā arī nebija neapdomīga kļūda," uzsvēra O'Kvins.

"Daudzi komandā ļoti ciena viņa profesionalitāti. Esmu pārliecināts, ka tā bija stratēģiska metode, kā nodot ziņu [kluba vadībai]. Viņa lēmums ir jāciena," uzsvēra basketbolists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!