Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" centra spēlētājs Villijs Ernangomess nebija gaidījis, ka sezonas sākumā viņa spēles laiks būs tik mazs, atsaucoties uz interviju medijā "OK Diario", vēsta portāls "hoopshype.com".

Lai arī savā debijas sezonā Ernangomess rādīja labu sniegumu, tomēr šajā sezonā viņš laukumā ticis tikai septiņās spēlēs, kurās vidēji nospēlējis nedaudz vairāk nekā deviņas minūtes, gūstot 5 punktus un izcīnot 1,7 atlēkušās bumbas. Pērn viņš guva 7,9 punktus un izcīnīja 6,5 atlēkušās bumbas.

"Es nedomāju, ka sezonas sākums būs šāds, jo pagājušajā gadā tiku iekļauts NBA debitantu pirmajā izlasē. Mums komandā tagad ir daudz garo spēlētāju," neslēpa Ernangomess.

Šobrīd "Knicks" sastāvā centra pozīcijā var spēlēt Eness Kanters, Kails O'Kvins , kā arī Žoakims Noā, kurš atgriezies pēc diskvalifikācijas izciešanas. Tāpat arī latvietis Kristaps Porziņģis var spēlēt kā centrs.

"Ceru, ka nākamnedēļ, kad Žoakims atgriezīsies, lietas kļūs skaidrākas. Redzēsim, vai notiks kādas izmaiņas sastāvā. Komandas vadība man saka, lai esmu mierīgs, jo viņi man tic un es tikšu laukumā. Taču es gribu spēlēt jau tagad," uzsvēra spāņu centrs.

"Knicks" komandai sezonas sākums izdevies veiksmīgs, un ar septiņām uzvarām un sešiem zaudējumiem tā ieņem sesto vietu Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!