Foto: Publicitātes attēli
Šodien par Latvijas čempionāta Pirmās līgas čempioniem savā laukumā kļuva VK Ozolnieki, kas piecos setos uzvarēja līgas jaunpienācējus - VK Valka volejbolistus. Finālsērijā cīņa par godalgām bija ļoti sīva un spraiga, jo visas trīs sērijas spēles tika aizvadītas piecos setos. Lai izcīnītu zelta medaļas, bija jāuzvar divās spēlēs.

Arī "bronzas" sērijā bija nepieciešamas trīs spēles, lai noteiktu medaļu ieguvējus. Tur divas uzvaras izcīnīja Madonas volejbolisti, kas izšķirošajā spēlē savā laukumā ar 3-1 uzvarēja Gludi LM/Rīga komandu.

VK Valka galvenais treneris Kārlis Raudiņš gandarīts, ka jau pirmajā gadā izcīnītas sudraba godalgas: "Latvijas čempionātā piedalāmies pirmo gadu un jau esam ieguvuši sudraba godalgas. Puiši cīnījās godam, bet šodienas spēlē piekto setu vajadzēja nospēlēt labāk. Ja jānovērtē kopējais līgas līmenis, tad ir divējādas sajūtas - ja mēs kā jaunpienācēji esam spējuši jau iegūt sudraba medaļas, tad, iespējams, ka līmenis līgā varēja būt augstāks, bet no otras puses, ja mēs to esam spējuši izdarīt, tad mēs esam bijuši spēcīgi un sevi pierādījuši."

VK Ozolnieki treneris Guntis Atars: "Manuprāt, komandas līgā bija diezgan līdzīgas, ko arī pierādīja play-off spēles, kur astotā komanda "izslēdza" no cīņas par godalgām līgas līderus. Manas komandas puiši noticēja sev, nāca uz treniņiem un cītīgi gatavojās spēlēm. Ieguldītais darbs atmaksājās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!