Foto: AP/Scanpix

Jaunākajā ATP rangā, kas publiskots pirms gaidāmā ASV atklātā čempionāta sākuma, vadošais Latvijas tenisists Ernests Gulbis ir saglabājis 12.vietu.

Arī pārējie sportisti, kas rangā atrodas pirms Gulbja, ir saglabājuši savu pozīciju nemainīgu, salīdzinot ar pagājušās nedēļas rangu - līderis joprojām ir serbs Novāks Džokovičs, otrais ir Rafaels Nadals, tad seko divi šveicieši - Rodžers Federers un Stens Vavrinka, spānis Dāvids Feders, kanādietis Milošs Raoničs, čehs Tomāss Berdihs, bulgārs Grigors Dimitrovs, brits Endijs Marejs, francūzis Žo Vilfrīds Tsonga un japānis Kei Nišikori.

No pārējiem Latvijas tenisistiem, kas iekļuvuši ATP rangā, Andis Juška ir uzlabojis savu situāciju par vienu pozīciju un pacēlies uz 716.vietu, Mārtiņš Podžus saglabājis 740.vietu, bet Jānis Podžus zaudējis piecas pozīcijas (761.). Deivids Jukša zaudējis četras vietas (1667.), bet Jānis Lazdiņš pacēlies par sešām pozīcijām (2168.).

Kā ziņojām, Gulbis gaidāmo ASV atklāto čempionātu sāks ar spēli pret Francijas tenisistu Keniju de Šeperu, kurš jaunākajā ATP rangā pacēlies par divām pozīcijām uz 105.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!