Foto: AP/Scanpix

Arī citas tenisistes paudušas sašutumu par Latvijas pirmās raketes Jeļenas Ostapenko uzvedību kortā pēc incidenta Oklendas WTA turnīra otrās kārtas mačā.

Kā ziņots, Ostapenko trešdien Oklendas turnīra otrajā kārtā ar 6-4, 6-7 (4:7), 5-7 zaudēja Britu tenisistei Naomi Broudija, lai gan otrajā un trešajā setā pārliecinoši bija vadībā un neizmantoja lielisku iespēju gūt panākumu mačā.

Vienā no epizodēm otrajā setā Ostapenko rakete trāpīja kādam no bumbiņu padevējiem. Mača tiesnesis Ostpaneko sodīja ar aizrādījumu, jo pati tenisiste norādījusi, ka "rakete izslīdējusi no rokas". Broudija par to bija ļoti neapmierināta, bet vēlāk sociālajā tīklā "Twitter" arī Kristīna Mladenoviča un Jūlija Gluško sacīja, ka šī nebija pirmā reize, kad Latvijas sportiste nesportiski rīkojusies.

"Tā nebija pirmā reize. Es to piedzīvoju arī Vimbldonas čempionātā pagājušajā gadā," rakstīja Mladenoviča. "Tam nav nekāda sakara ar vecumu. Tā ir izglītība, respekts, manieres un attieksme."

Tikmēr Gluško piebilda, ka Ostapenko briesmīgi uzvedusies viņu savstarpējā spēlē ASV atklātajā čempionātā, sakot ka šāda rīcība ir ļoti necienīga.

#Watch Tempers flare at the @ASB_Classic after Jelena Ostapenko's racket hits a ball boy #ASBClassic https://t.co/zMoqX2bw24— Stuff.co.nz News (@NZStuff) January 6, 2016


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!