Foto: DELFI.ee
Gatavošanās Pasaules kausa izcīņas Igaunijas posmam noris pēc plāna, un, lai gan Otepē pagaidām nav sniega, sacensībām viss jau ir gatavs, atklāj rīkotāji.

Šosezon Igaunijā notiks Pasaules kausa izcīņas sacensības sprintā individuālajā un komandu disciplīnās, kam "Tehvandi" sporta centrā Otepē ir izveidota jauna trase ar maksimāli pieļaujamo kāpumu, kas tiek raksturota kā viena no smagākajām sezonā. Lai gan ziema kavējas ierasties arī Igaunijā, sacensību rīkotāji ir gatavi šādai situācijai un ir sagatavots sniegs, kas saglabāts no pagājušās ziemas. Pasaules kausa izcīņas posms slēpošanā Otepē notiks 17. un 18.janvārī.

Jaunā trase izveidota sadarbībā ar Starptautisko Slēpošanas federāciju (FIS) un tajā ir daudz skatītāju vietu kā trases malā mežā, tā stadionā.

"Mēs sagaidām, ka Otepē ieradīsies ļoti kupls līdzjutēju skaits," saka Pasaules kausa Igaunijas posma orgkomitejas priekšsēdētājs Jāks Mae. "Esam sagatavojuši dažādus papildus izklaides pasākumus, kas notiks pirms un pēc galvenajām sacensībām, tā kā slēpošanas un ziemas sporta fani varēs ierasties ar visu ģimeni un pavadīt jauku nedēļas nogali Otepē."

Pasaules kausa izcīņas sacensības distanču slēpošanā Igaunijā notiks jau 13.reizi.

Biļetes uz sacensībām jau ir iegādājamas un maksā no 12 līdz 20 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!