Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Juris Upītis pēc uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa pirmajā kvalifikācijas spēlē pār Ņižņijnovgorodas "Torpedo" atzina, ka mača sākums komandai nav izdevies, taču spēles turpinājumā atguvusi pārliecību, un tagad rīdzinieki domā tikai par uzvaru šai kausā.

"Spēli iesākām "švaki". Nekustējāmies tā kā vajag, nepildījām trenera norādījumus. Pat grūti izskaidrot, kāpēc tā. Pēc pirmā perioda saņēmāmies, sākām spēlēt savu spēli un izpildījām trenera uzdevumus, tāpēc arī tāds rezultāts," intervijā kluba mājas lapā saka uzbrucējs.


Komandai pacēlumu devis rīdzinieku pirmais vārtu guvums, kad rezultāts tika izlīdzināts. "Tas vienmēr komandai nāk par labu. Kad komanda atspēlējās, gūst vārtus perioda pirmajās vai pēdējās minūtēs, tas dod tādu kā grūdienu. Nebūtu patīkami iet uz ģērbtuvi pēc pirmā perioda zaudētāju lomā," saja Upītis. "Es domāju, ka ar tādu spēli, ko demostrējām atlikušajā mačā, mēs tik un tā būtu šodien uzvarējuši."

Kā atzina uzbrucējs, komandā valda kaujiniecisks noskaņojums un mērķis ir izcīnīt kausu. "Mēs domājam tikai par uzvaru. Tikai par to, kā izcīnīt to kausu. Šobrīd komandā nemaz citas domas nav," uzsver Upītis.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" otro, atbildes spēli KHL Cerības kausa kvalifikācijā aizvadīs sestdien, 23. februārī Ņižņijnovgorodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!