Foto: LETA

Latviešu aizsargs Guntis Galviņš izteicis vēlmi pamest Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo" un līdz ar to nākamajā sezonā, visticamāk, dosies leģionāru gaitās, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Galviņš aizvadītajā nedēļas nogalē ticies ar nesen apstiprināto Rīgas "Dinamo" komandas ģenerālmenedžeri Normundu Sējēju, kuram paziņojis, ka nākamajā sezonā vēloties pamēģināt spēkus ārpus Latvijas robežām.

Rīgas "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis šādu informāciju nevēlējās komentēt.

Aizsargam, kurš aizvadītajā sezonā vairākkārt neiekļuva Rīgas "Dinamo" sastāvā un arī netika iekļauts Latvijas izlases rindās, līgums ar Rīgas klubu ir spēkā vēl uz vienu sezonu.

Pašlaik Rīgas "Dinamo" var runāt ar spēlētājiem tikai ar līguma parakstīšanu, bet ar jaunu spēlētāju piesaistīšanu varēs nodarboties no 30.aprīļa.

Pagājušajā nedēļā Rīgas "Dinamo" padome apstiprināja, ka komandas sastāva komplektācijas pamatprincipi nemainīsies - kodolu veidos Latvijas spēlētāji, bet atsevišķās pozīcijās tiks pieaicināti pieci līdz seši citu valstu hokejisti. Klubs ziņoja, ka jau šobrīd notiek intensīvs darbs, komplektējot sastāvu jaunajai sezonai, kaut nav iespējams juridiski slēgt jaunus līgumus ar citu komandu hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!