Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) tuvākajā laikā varētu parādīties komanda no Vladivostokas, vēsta Krievijas masu mediji.

Par iespējamo Tālo Austrumu pilsētas komandas parādīšanos KHL ģeogrāfiskajā kartē pavēstījis bijušais KHL direktoru padomes prezidents Vjačeslavs Fetisovs.

"Drīzumā mēs iepriecināsim Tālo Austrumu iedzīvotājus ar jaunumiem par komandu Vladivostokā. Šī jautājuma risināšanā iesaistīts arī Primorjes gubernators Vladimirs Mikluševskis, kuram tas ir nozīmīgi. Iesaistījies arī [KHL prezidents] Aleksandrs Medvedevs, drīzumā par šo tēmu runāsim Sočos, kur notiks veterānu spēle. Ceru šajā jautājumā iegūt arī Krievijas prezidenta atbalstu," saka kādreiz slavenais krievu hokejists Fetisovs.

Runājot par Vladivostokas komandas izredzēm iekļūt KHL, Fetisovs norādīja: "Kādu skaitli nosaukt nevēlos, jo šajā jautājumā ir vai nu 100%, tātad iekļūšana līgā, vai nu 0%."

Ja Vladivostokas komanda tiks iekļauta KHL dalībnieku pulkā, tad Tālajos Austrumos būs divas komandas – šobrīd KHL klubu ģeogrāfiskajā kartē vistālāk atrodas Habarovskas "Amur". No Rīgas līdz Habarovskai ir aptuveni 9200 kilometri, bet līdz Vladivostokai – 9975 kilometri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!