Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" aizsargs Mets Robinsons pēc uzvaras pār Omskas "Avangard" izteicās, ka ir prieks skatīties, kā spēlē komandas kapteinis Sandis Ozoliņš un atzina, ka šī nebija skaistākā uzvara, bet puiši parādījuši savu raksturu.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" piektdien emocionālā spēlē ar rezultātu 3:1 uzvarēja Omskas "Avangard".

"Šī noteikti nebija mūsu labākā spēle, bet mēs no visas sirds cīnījāmies. Centāmies dabūt visas ripas ārā no mūsu zonas un neļaut Omskai kaut ko sākt veidot. Spēlējām pēc mūsu trenera norādījumiem un sitāmies līdz pēdējam," Rīgas kluba mājaslapā citēts Robinsons. "Ozoliņš bija kārtīgi iekarsis - labā nozīmē. Mums ir liels prieks redzēt, kā komandas kapteinis sevi nesaudzē un kārtīgi ved komandu cīņā."

Robinsons uzsvēra, ka Sotinieka vārtu guvums atraisījis komandai rokas: "Sotnieka vārti mums ļoti palīdzēja. Pēc pirmajiem vārtiem vienmēr ir tāda atvieglojuma sajūta. Varbūt kļūst nedaudz vieglāk spēlēt. Hosas vārti deva mums tādu lielāku pārliecību un miera sajūtu."

"Par savu sniegumu laukumā sūdzēties nevaru. Katrā spēlē cenšos spēlēt, cik labi vien spēju. Esmu apmierināts gan ar savu, gan komandas sniegumu. Atmosfēra mums ir lieliska," turpināja "Dinamo" leģionārs. "Sajūtas spēlēt pilnā arēnā ir fantastiskas. Arēna ir pārpildīta un troksnis ir milzīgs. Fani mūs dzen uz priekšu un mēs cenšamies katrā spēlē izcīnīt 3 punktus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!