Foto: F64

Lai arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Rīgas "Dinamo" piektdien uzvarēja, tomēr Omskas "Avangard" laukumā rādīja pārliecinošāku sniegumu, pēc mača sacīja Latvijas kluba galvenais treneris Artis Ābols.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" piektdien emocionālā spēlē ar rezultātu 3:1 uzvarēja Omskas "Avangard".

"Omska ļoti labi spēlēja – ātri, agresīvi un aktīvi, kas sagādāja mums lielas problēmas. Individuāls Kristapa Sotnieka gājiens deva mums vadību, bet otrajā trešdaļā čaļi izturēja lielo mazākumu 3 pret 5, trešajā periodā guvām vārtus un uzvarējām spēli. Omska bija labāka pēc kustības, bet uzvarējām mēs," pēcspēles preses konferencē sacīja Ābols. "Šī bija pēdējo maču grūtākā spēle."

Runājot par spēle lūzuma punktu, Ābols uzskatīja, ka šis brīdis bija izturētais lielais mazākums un Sanda Ozoliņa saķeršanās ar Gončarovu.

"Avangard" galvenais treneris Milošs Ržiha: "Varu teikt, ka komanda spēlēja labi, bet, ja negūstam vārtus, nevaram domāt par uzvaru. Varu teikt paldies puišiem par spēli, bet žēl, ka vārtos ielidoja tikai viena ripa. Mājinieki tikmēr maz meta pa vārtiem un guva divus vārtus. Ja mēs tā turpināsim spēlēt, tad kādā brīdī veiksme pie mums atnāks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!